Glad sommar!

Publicerad

Vi önskar alla våra kunder och partners en glad sommar! Vi tackar för allas förtroende och ser fram emot fler utvecklingsarbeten och samarbeten efter sommaren.

Ny kund!

Publicerad

Vi har en ny kund i form av Erasteel efter att vi genomfört en uppskattad utbildning inom Lean och World Class Manifacturing. Tack för förtroendet!

PT Lean utsett till ”Årets Framgångsrika Företag” i Gästrikland!

Publicerad

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att dela den fina utmärkelsen ”Årets Framgångsrika Företag i Gästrikland” tillsammans med andra företag och företagare! Efter ett arbete med grund i lönsamhetsanalyser, intervjuer om ledarskap och organisation av studenter med företagarna och analyser av dessa har Företagarna Gävleborg givit oss den fina utmärkelsen! Mer information finns på […]

Nya produkter/tjänster!

Publicerad

De senaste veckorna har vi utökat vår produktkatalog med nya tjänster inom bland annat Lean ledarskap och teamutveckling. Båda koncepten bygger på vedertagen forskning samt strukturerat genomförande – alltid med hög delaktighet i fokus!

Webbutbildning på gång!

Publicerad

Kreativiteten flödar och vi bygger för tillfället en omfattande webbutbildning som en del av vårt Lean Training Center. Webbutbildningen är tänkt som ett komplement till vår ordinarie utbildningskatalog och syftar till att ge möjlighet till vidareutveckling inom Lean, ledarskap och företagsutveckling även digitalt.

Succé för våra digitala workshops och utbildningar!

Publicerad

”Ni är proffsiga och lockar fram deltagarnas engagemang och delaktighet på ett jättebra sätt.” ”Jättebra när ni flikar in med saker att diskutera kring för att få en annan synvinkel.” Användbarhet/relevans: 4,7 av 5 Uppfyllande av målsättning: 4,7 av 5 Workshopledarna: 4,7 av 5 Utvärderingen efter en workshop via Microsoft Teams visar att vi är […]

Support av ny kunds omorganisering!

Publicerad

Under veckan har vi bland annat påbörjat en omfattande support till ett företags omorganisering med stöd av principer för att bygga en Lean organisation. Kommande veckor fortsätter vi att utbilda företaget i hur de kan bygga organisationen för på bästa sätt skapa värde för både interna och externa kunder.