Ny kund

Publicerad Publicerad i Okategoriserade

PT Lean är glada att kunna meddela att vi har en ny kund, Gränges från Östergötland. Vi kommer hjälpa dom med att upprätta & implementera S&CP (Sales & Capacity Planing)  

Nytt spännande uppdrag

Publicerad Publicerad i Okategoriserade

Vi har nu inlett ett uppdrag med Ess1 i Gävle. i steg ett, skall vi hjälpa Ess1 med mötesstrukturer & avvikelsehantering. Ess1 Utemiljö är ett modernt bygg- & anläggningsföretag som i huvudsak utför markarbeten och stenarbeten såsom grävning, schakt och grundarbeten, dräneringsarbeten, markanläggning, trädgårdsanläggning, stödmurar, stenarbeten, poolinstallationer, markbelysning, snickeriarbeten.

Vi firar 10 år

Publicerad Publicerad i Okategoriserade

Att det redan gått 10 år sedan vi startade PT Lean känns overkligt. På 10 år har vi supporterat 70 företag i 16 länder. Det firar vi med att skänka 10.000kr till cancerfonden & 10.000kr till Läkare utan gränser.

Nytt uppdrag

Publicerad Publicerad i Nyheter

Vi är stolta att meddela, PT Lean är med på Cibes förbättringsresa i Gävlefabriken. PT Lean skall supportera Cibes i deras verksamhetsutveckling gällande Lean metoder & coacha i efterföljande processer.

Utmärkelse

Publicerad Publicerad i Nyheter

Vi har för andra året i rad blivit utsedda till ett av dom 50 mest framgångsrika företagen i Gästrikland av FramFör! Otroligt stolta över utmärkelsen och våra medarbetare som gör detta möjligt.

Kunduppdrag

Publicerad Publicerad i Nyheter

Framgångsrik värdeflödesanalys genomförd hos kund i Uppland i syfte att öka sin kapacitet utan ökade kostnader! Vill ni veta mer? Kontakta PT Lean.

Utvärderingsresultat VSM

Publicerad Publicerad i Nyheter

Resultat från våra senaste kundundersökning gällande Värdeflödesanalys. 4,82 poäng på en 5 gradig skala. Vi är oerhört stolta och glada att våra kunder är nöjda med sina resultat från workshops. Vill ni veta mer? Kontakta oss.